Tourism Is Our Passion – Online jótékonysági árverés

Jótékonysági árveréssé alakul át a Tourism is our passion fotópályázata és kiállítása

Online jótékonysági árveréssé alakul a turizmus és vendéglátás témakörében elsőként debütáló és nagy sikert arató Tourism Is Our Passion című fotópályázat díjnyertes darabjaiból álló kiállítás.

A tárlat hivatalosan szeptember 16-tól, a kiállítás záróünnepségével egybekötve válik jótékonysági árveréssé, melynek kiemelt és elsődleges célja a nevezők szavazatai alapján kiválasztott Bátor Tábor segítése és támogatása. A Bátor Tábor Alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. A terápiás rekreáció segítségével a táborozóik visszakapják az elveszett gyerekkort.

A finisszázs időpontja: 2021. szeptember 16. 17:00

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és Facebook LIVE

Facebook LIVE helyszíne: https://fb.me/e/1E6IEtL8v

A kiállításra kiválogatott fotókból képenként 6 db kerül elárverezésre, így párhuzamosan 6 ember válik boldog tulajdonossá és adományozóvá egy időben. A kiállított fémakasztóval fellógatható fotók egyedi dekorációt képezhetnek az adományozók otthonába, irodákba és közösségi terekbe is. A kiállított, jó állapotú fotónyomatok erősített habkartonon szerepelnek, és ebben a formában is kerülnek elárverezésre.

Az árverezésre kerülő fotónyomatok kezdő ára úgy került meghatározásra, hogy mindenkinek esélye és lehetősége legyen licitálni és segíteni. A képek egyedi dekorációt képviselnek, melynek célja és üzenete: a rászorulók segítése!

A kiállított díjnyertes alkotásokra online, a Tourism Is Our Passion facebook oldalán található Jótékonysági árverés című albumban lehet licitálni.

Online árverés helyszíne:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=tourismisourpassion&set=a.228023455945969

Az online aukció a finisszázs befejeztével veszi kezdetét és 2021. szeptember 30-ig, csütörtökig tart, a támogatások beérkezését október 10-ig várja a Tourism Is Our Passion csapata.

A kiállításra kiválogatott fotók alatt hozzászólás formájában történhet meg a licitálás, a licitlépcső betartásával. Az utolsó 6 legmagasabb licit összeg boldog tulajdonosai postai úton kapják meg a kiválasztott pályaművet.

Az online árverés részleteiről bővebb leírás és útmutató a Tourism Is Our Passion Facebook oldalán található.

A jótékonysági árverés megnyitójának helyszíne a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, az esemény Facebookon is közvetítésre kerül az érdeklődők számára.

Online árverés szabályzata

A Tourism Is Our Passion Facebook oldalán, a Jótékonysági árverés című albumban található fényképekre történő licitálásból befolyt összegből a Bátor Tábort támogatjuk.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tourismisourpassion&set=a.228023455945969

A kiállításra kiválogatott fotók alatt hozzászólás formájában történhet meg a licitálás, a licitlépcső betartásával. Az utolsó 6 legmagasabb licit összeg boldog tulajdonosai postai úton kapják meg a kiválasztott pályaművet, a licit összegének és a postaköltség elutalása után (legkésőbb 2021. október 10-ig).

A képeket személyesen is át lehet venni Budapesten a Mamaison Hotel Andrássyban. A postai költség 1-5 képig belföldre 1750 Ft (tájékoztató adat). Az utalás részleteiről külön üzenetben tájékoztatjuk a támogatókat.

Kikiáltási ár: 3.000 Ft (fotó sorozat esetén: 5000 Ft)

Licitlépcső: 500 Ft

A kiállított fémakasztóval fellógatható fotók egyedi dekorációt képezhetnek az adományozók otthonába, irodákba és közösségi terekbe is. A kiállításokon szereplő fotónyomatok erősített habkartonon szerepelnek, és ebben a formában is kerülnek elárverezésre.

Fotónyomatok méretei

Álló (szélesség – magasság): 35 X 50 cm

Fekvő: 45 X 39 cm

Fotósorozat: 84 X 66 cm

A Tourism Is Our Passion fotópályázatról:

A turizmus és vendéglátás témakörében elsőként debütáló Tourism Is Our Passion című fotópályázat sikert aratva mutatta be a hazai koronavírus sújtotta szektor áldozatait, viszontagságait és keserédes pillanatait.

Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára 2021. február 10. – 2021. március 20. között lehetett pályázni négy kategóriában. Ezek a 2020 emlékei; Turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend). A fotópályázatra több mint 600 pályamű érkezett, mely alkotások szakmai zsűri által kerültek rangsorolásra.  

A zsűri tagjai: Baki Péter (Magyar Fotóművészek Szövetsége, elnök) Bakody Katalin (JAB Anstoetz Magyarország, igazgató) Pesti István (Platán étterem, konyhafőnök) Nánási Pál (fotóművész) Varró Zoltán (designer) Vágó Ágnes (turizmusonline.hu, főszerkesztő) Nagy-Szász István (CPI Hotels)

A közönség szavazatai alapján a három legnépszerűbb kép kapott nyereményt, a zsűritagok szavazatai alapján pedig minden kategóriában hirdettünk első-, második-, és harmadik helyezettet. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, CPI Hotels Hungary, a HotelHero, valamint Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. is hirdetett különdíjat.

Az érdeklődők hét helyszínen tekinthették meg a tárlatot, mely augusztustól a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban élt tovább.

További
Hírek

Fotó: Csárdás Ferenc
Photo Award

Megnyíltak a LEGJOBBAK

A Tourism is our passion fotópályázatra érkezett legjobb képekből június 29.-én kedden délután, egy időben az alábbi hét helyszínen nyílt meg a tárlat: Budapest: Gellért Fürdő; Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior; Eger: Hotel Eger & Park; Debrecen: Hotel**** Lycium, Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás; Pécs: Palatinus Grand Hotel; Sopron: Hotel Sopron. A budapesti helyszínen tartott beszédeket a többi helyen kivetítették, így mindenki láthatta-hallhatta, aki részt vett valamelyik megnyitón.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Hét helyen

Szeretnéd látni, milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? Érdekel, hogyan élte meg a helyzetet egy insider? A nehézségek mellett a hősökre és mosolyokra is kíváncsi vagy? Akkor Neked szól a LEGJOBBAK – Tourism is our passion című kiállítás! Az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Tourism is Our Passion kiállítás

Biztossá vált az elmúlt év legjobb turisztikai képeit bemutató kiállítás időpontja! Június 29-én, 17 órakor az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat!

Tovább »