Bátor Tábor Alapítvány
A Bátor Tábor Alapítványnál súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. A terápiás rekreáció segítségével táborozóink visszakapják az elveszett gyerekkort. Biztonságos közegben szereznek új élményeket, kitágítják saját határaikat és erőt gyűjthetnek a betegség elleni küzdelemhez. Mindez növeli az önmagukba és gyógyulásukba vetett hitüket.

A Paul Newman által alapított SeriousFun Children’s Network tagjaként, élményterápiás központként működünk a közép-európai régióban: Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban.

Programjainkat úgy alakítjuk és fejlesztjük folyamatosan, hogy a betegség bármely szakaszában segíthessük a nehézségekkel szembenéző gyerekeket, családokat. Egészen a kórházi ágytól az iskolába történő visszailleszkedésig. Idén kinyitottuk a Digitális Bátor Tábor virtuális kapuit is és online programjainkon keresztül segítjük táborozóinkat.
 

További
Hírek

Photo Award

LEGJOBBAK – Tourism is Our Passion kiállítás

Biztossá vált az elmúlt év legjobb turisztikai képeit bemutató kiállítás időpontja! Június 29-én, 17 órakor az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat!

Tovább »
Photo Award

Mélyvíz – nem csak úszóknak

A Tourism is our passion fotópályázat legjobb képeinek egyik kiállítási helyszíne Pécs varázslatos belvárosának egyik legszebb épülete. A város szívében található szecessziós szálloda, a 100 szobás Palatinus Grand Hotel szállodaigazgatójával, Bojcsev Andrással beszélgettünk.

Tovább »
Photo Award

A hetedik

A Tourism is our passion fotópályázat legjobb képeiből születő kiállítás hetedik helyszíne is lelepleződik! Ez a Dunántúl legnagyobb települése, amely 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. Pécsről Kincses Márkkal, az önkormányzat turizmusfejlesztési osztályának vezetőjével beszélgettünk.

Tovább »