Kék Madár Alapítvány – Ízlelő
Az önbecsülés a legnagyobb ajándék, amit egy munkahelytől kaphatunk – ám vannak olyan embertársaink, akiknek nemcsak most, hanem egész életükben korlátozott lehetőségük van arra, hogy megmutassák, miben is jók igazán.

A Kék Madár Alapítványnál értük dolgozunk: szekszárdi és hegyvidéki Ízlelő éttermünkben, valamint a BeSweet csokimanufaktúránkban 70 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztatunk, mellyel amellett, hogy megélhetést nyújtunk számukra, hozzásegítjük őket az „Igenis képes vagyok rá” katartikus érzéshez.  „Ez volt életem legboldogabb napja, mert ma hasznosnak éreztem magam” – mondta Hajni, a kerekesszékes kollégánk az első munkanapja után, melyet mélyen átéreznek a turizmusban dolgozók, akik Hajnihoz hasonlóan azzal akarnak foglalkozni, amiben igazán ki tudnak teljesedni. Önnek egy kattintás, Hajninak és munkatársainak pedig az önmegvalósítás lehetősége. Szavazzon ránk!

További
Hírek

Photo Award

Mélyvíz – nem csak úszóknak

A Tourism is our passion fotópályázat legjobb képeinek egyik kiállítási helyszíne Pécs varázslatos belvárosának egyik legszebb épülete. A város szívében található szecessziós szálloda, a 100 szobás Palatinus Grand Hotel szállodaigazgatójával, Bojcsev Andrással beszélgettünk.

Tovább »
Photo Award

A hetedik

A Tourism is our passion fotópályázat legjobb képeiből születő kiállítás hetedik helyszíne is lelepleződik! Ez a Dunántúl legnagyobb települése, amely 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. Pécsről Kincses Márkkal, az önkormányzat turizmusfejlesztési osztályának vezetőjével beszélgettünk.

Tovább »
Photo Award

Küzdünk a vendéglátásért

A közönségszavazáson legtöbb voksot kapott kép címe “Csak a szellő a vendégünk”. A fotó a Körös Panzió és Étterem**** teraszáról készült idén, képaláírása pedig a következő: “Csend és üresség….pedig gyönyörű az idő. Hiányzik a nyüzsgés, a kacaj, a boldogság, a szabadság, a finomságok illata..”

Tovább »