Kék Madár Alapítvány – Ízlelő
Az önbecsülés a legnagyobb ajándék, amit egy munkahelytől kaphatunk – ám vannak olyan embertársaink, akiknek nemcsak most, hanem egész életükben korlátozott lehetőségük van arra, hogy megmutassák, miben is jók igazán.

A Kék Madár Alapítványnál értük dolgozunk: szekszárdi és hegyvidéki Ízlelő éttermünkben, valamint a BeSweet csokimanufaktúránkban 70 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztatunk, mellyel amellett, hogy megélhetést nyújtunk számukra, hozzásegítjük őket az „Igenis képes vagyok rá” katartikus érzéshez.  „Ez volt életem legboldogabb napja, mert ma hasznosnak éreztem magam” – mondta Hajni, a kerekesszékes kollégánk az első munkanapja után, melyet mélyen átéreznek a turizmusban dolgozók, akik Hajnihoz hasonlóan azzal akarnak foglalkozni, amiben igazán ki tudnak teljesedni. Önnek egy kattintás, Hajninak és munkatársainak pedig az önmegvalósítás lehetősége. Szavazzon ránk!

További
Hírek

Fotó: Csárdás Ferenc
Photo Award

Megnyíltak a LEGJOBBAK

A Tourism is our passion fotópályázatra érkezett legjobb képekből június 29.-én kedden délután, egy időben az alábbi hét helyszínen nyílt meg a tárlat: Budapest: Gellért Fürdő; Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior; Eger: Hotel Eger & Park; Debrecen: Hotel**** Lycium, Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás; Pécs: Palatinus Grand Hotel; Sopron: Hotel Sopron. A budapesti helyszínen tartott beszédeket a többi helyen kivetítették, így mindenki láthatta-hallhatta, aki részt vett valamelyik megnyitón.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Hét helyen

Szeretnéd látni, milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? Érdekel, hogyan élte meg a helyzetet egy insider? A nehézségek mellett a hősökre és mosolyokra is kíváncsi vagy? Akkor Neked szól a LEGJOBBAK – Tourism is our passion című kiállítás! Az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Tourism is Our Passion kiállítás

Biztossá vált az elmúlt év legjobb turisztikai képeit bemutató kiállítás időpontja! Június 29-én, 17 órakor az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat!

Tovább »