A szakma – és vendégszeretet tartotta bennünk a reményt
A Tourism is ourpassion fotópályázat legjobb képeinek egyik kiállítási helyszíne Debrecen belvárosában, a főtér és a Nagytemplom szomszédságában van. A 91szobás Hotel**** Lycium biztosítja az egyik nyereményt is: egy 2 éjszakás szállodai voucher 2 főre. A szálloda elmúlt egy évéről, reményeiről és kihívásairól Szerdi Zsuzsanna, szállodaigazgatóval beszélgettünk.

Hogyan telt az elmúlt év a szálloda életében?

Csinosítjuk és karbantartjuk szállodánkat, hogy legközelebb egy még kellemesebb, pihentetőbb környezetben fogadhassuk vendégeinket.

Várakozásaik szerint mi lesz a legnagyobb kihívás, amellyel az újranyitáskor meg kell küzdeniük?

A legnagyobb kihívás a munkaerőhelyzet lesz, mert igyekszünk megtartani az alkalmazottakat, de sajnos többen is elmentek már más területre dolgozni.

Mi adott reményt önöknek az elmúlt –igen nehéz- időszakban?

Nagyon várjuk a nyitást, reméljük, hogy hamarosan megtörténik. Szeretjük a szakmánkat és a vendégeinket – azt hiszem a szakma – és vendégszeretet tartotta bennünk a reményt az elmúlt egy évben.

A HotelLycium**** munkatársai egy összetartó csapatként neveztek a fotópályázatra. Miért vesznek részt a versenyben?

Nagyon jó ötletnek, nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk ezt a fotópályázatot. Érdekes színfoltja a kommunikációnak, mivel a szakmának és a nagyközönségnek is egy időben mutathatjuk be, hogyan telnek most a hétköznapok. Én magam is nézegetem a képeket, születtek is meghökkentő fotók: igen, ez a valóság, 2020 így telt.

Szállodájuk a Tourism is ourpassion egyik kiállítási helyszíne. Miért álltak a kezdeményezés mellé?

Mi szeretünk az úttörő és jó kezdeményezésekben részt venni, ezért is álltunk elsők között az ügy mellé. A Hotel Lycium**** elhelyezkedése és adottságai miatt is kiváló helyszín, a Kölcsey központ épületkomplexumában több kiállítást is tartottunk már. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy a Tourism is ourpassion legjobb képeiből tartott kiállítás hét helyszínének egyike lehetünk. Azért is örülünk, mert emiatt most ismét a nagyközönség és a szakmai érdeklődők találkozójának is helyszíne lehetünk. Hiányzunk egymásnak. Nem csak a vendégek hiányoznak, hanem a szakmai személyes találkozások és konzultációk is hiányoznak már.

További
Hírek

Fotó: Csárdás Ferenc
Photo Award

Megnyíltak a LEGJOBBAK

A Tourism is our passion fotópályázatra érkezett legjobb képekből június 29.-én kedden délután, egy időben az alábbi hét helyszínen nyílt meg a tárlat: Budapest: Gellért Fürdő; Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior; Eger: Hotel Eger & Park; Debrecen: Hotel**** Lycium, Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás; Pécs: Palatinus Grand Hotel; Sopron: Hotel Sopron. A budapesti helyszínen tartott beszédeket a többi helyen kivetítették, így mindenki láthatta-hallhatta, aki részt vett valamelyik megnyitón.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Hét helyen

Szeretnéd látni, milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? Érdekel, hogyan élte meg a helyzetet egy insider? A nehézségek mellett a hősökre és mosolyokra is kíváncsi vagy? Akkor Neked szól a LEGJOBBAK – Tourism is our passion című kiállítás! Az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Tourism is Our Passion kiállítás

Biztossá vált az elmúlt év legjobb turisztikai képeit bemutató kiállítás időpontja! Június 29-én, 17 órakor az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat!

Tovább »