LEGJOBBAK – Hét helyen
Szeretnéd látni, milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? Érdekel, hogyan élte meg a helyzetet egy insider? A nehézségek mellett a hősökre és mosolyokra is kíváncsi vagy? Akkor Neked szól a LEGJOBBAK - Tourism is our passion című kiállítás! Az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat.

“A koronavírus járvány úgy sújtott le ránk a szakmában dolgozókra, a turizmus/vendéglátásban élőkre, mint a Katrina hurrikán a new-orleansiakra. Gyorsan és kegyetlenül”- tartja Nagy-Szász István, a Tourism is our passion szervező- ötletgazdája és a fotópályázat zsűrijének tagja. Úgy gondolja, hogy ez a kezdeményezés “segít emlékezni, segít emlékeztetni, hogy mi, egy nagy közösség vagyunk, és ha más nem is, mi mindig tudunk magunkon segíteni”.

LEGJOBBAK

A Tourism is our passion fotópályázatra a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés. Négy kategóriában (2020 emlékei; Turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend)) érkeztek a képek, amelyek közül elismert szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat.

A zsűri tagjai: Baki Péter (Magyar Fotóművészek Szövetsége, elnök) Bakody Katalin (JAB Anstoetz Magyarország, igazgató) Pesti István (Platán étterem, konyhafőnök) Nánási Pál (fotóművész) Varró Zoltán (designer) Vágó Ágnes (turizmusonline.hu, főszerkesztő) Nagy-Szász István (CPI Hotels).

Emellett a közönség véleményére is kíváncsiak voltunk, így a legtöbb szavazatot kapó fotók is nyertek díjat, valamint ezek is megjelennek a kiállításon.

Több különdíj is született: a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., a Hotel Hero valamint a CPI Hotels Hungary vezetői is úgy gondolták, vannak még kiemelésre érdemes alkotások a pályaművek között.

A turizmus a szenvedélyünk!

Kijelenthető, hogy a turisztikai szektor elmúlt évét a benne élők szemével mutatja meg a Tourism is our passion photo award legkiválóbb képeiből születő kiállítás. Június 29-én 17 órakor hét helyszínen egyszerre nyílik meg a tárlat, így az ország hét pontján egy időben pezsdülhetnek fel a turisztikai élet mindennapjai.

LEGJOBBAK – Tourism is our passion

Megnyitó: 2021. június 29. kedd, 17 óra

Megnyitja: Velle-Varga Orsolya, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese és a tárlat kurátora

Beszédet mond: Borosné Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója

Helyszínek (Az adott sorra kattintva elérhető egy-egy a helyszínek vezetőivel készült interjú):

Budapest: Gellért Fürdő;

Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior;

Eger: Hotel Eger & Park;

Debrecen: Hotel**** Lycium;

Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás  

Pécs: Palatinus Grand Hotel

Sopron: Hotel Sopron;

A díjazott képeket ide kattintva éred el!

A párhuzamos kiállítások végeztével a szervezők a pályaműveket árverésre bocsájtják. Az árverésen befolyt összeget a nevezők szavazatai alapján a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlották fel. A Bátor Tábor Alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. A terápiás rekreáció segítségével a táborozóik visszakapják az elveszett gyerekkort.

További
Hírek

Fotó: Csárdás Ferenc
Photo Award

Megnyíltak a LEGJOBBAK

A Tourism is our passion fotópályázatra érkezett legjobb képekből június 29.-én kedden délután, egy időben az alábbi hét helyszínen nyílt meg a tárlat: Budapest: Gellért Fürdő; Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior; Eger: Hotel Eger & Park; Debrecen: Hotel**** Lycium, Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás; Pécs: Palatinus Grand Hotel; Sopron: Hotel Sopron. A budapesti helyszínen tartott beszédeket a többi helyen kivetítették, így mindenki láthatta-hallhatta, aki részt vett valamelyik megnyitón.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Hét helyen

Szeretnéd látni, milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? Érdekel, hogyan élte meg a helyzetet egy insider? A nehézségek mellett a hősökre és mosolyokra is kíváncsi vagy? Akkor Neked szól a LEGJOBBAK – Tourism is our passion című kiállítás! Az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat.

Tovább »
Photo Award

LEGJOBBAK – Tourism is Our Passion kiállítás

Biztossá vált az elmúlt év legjobb turisztikai képeit bemutató kiállítás időpontja! Június 29-én, 17 órakor az ország hét helyszínén egy időben nyílik meg a Tourism is our passion fotópályázat nyertes képeiből álló tárlat!

Tovább »